Membrii fondatori

       Cine sunt membrii fondatori ?

       Membrii fondatori ai Grupului pentru România (GpR) sunt participanţii la întâlnirea din 13.01.2016 în care s-a hotărât înfiinţarea, scopul şi denumirea grupului.

       Membrii fondatori: Florin COLCEAG, Constantin COJOCARU, Florin ZAMFIRESCU, Cezar AVRAMUŢĂ, Virgil BĂLĂCEANU, Marian MUNTEANU, Mircea CHELARU, Dinu CRISTE, Avram FIŢIU, Viorel GLIGOR, Marian ILIE, Tudor IONESCU, Miron MANEGA, Ion PUŞCAŞU.

Şi-au exprimat disponibilitatea de a participa la acest proiect şi alte personalităţi, printre care şi: Dinu GIURĂSCU, Corvin LUPU, Cristian TRONCOTĂ, Ilie BĂDESCU, care nu au reușit să vină fizic la prima întâlnire și care sunt asimilați drept membrii fondatori.

       Organizația a apărut imediat după tragicul eveniment de la clubul Colectiv și a luat naștere la inițiativa lui Florin Colceag, Constantin Cojocaru și a stegarului dac Cezar Avrămuță.

       Pentru că nu au vrut să treacă indiferenți pe lângă tragediile din viața oamenilor de rând, o parte din oamenii de mare valoare ai României și-au arătat solidaritatea și s-au alăturat acestui grup care vrea să sprijine cauzele tuturor românilor de bună credință.

Poza de consiliu